APM: Pivo k dílům NK

Pozor!

Akce skončila.

Rozšíření sortimentu o díly řízení, prodlouženou tříletou záruku a navíc po celý srpen i možnost získat atraktivní dárek. To vše nabízí zákazníkům APM Automotive náhradní díly značky NK a nová měsíční akce Kvalita bez kompromisů (NK + Pilsner Urquell).

Po celý srpen tak registrovaní zákazníci APM Automotive mohou na každé 2.000,- Kč týdenního obratu v sotimentu NK získat šest půllitrových plechovek piva Pilsner Urquell, když týdenní obrat se bude zákazníkům počítat vždy od pondělí do soboty. A následují pátek jim pak APM Automotive doručí odpovídající počet piv (např. za týdenní obrat 6.000,- Kč v sortimentu NK je odměnou 3x 6 piv).

Akce se vztahuje na kompletní sortiment značky NK, který zahrnuje osvědčené brzdové díly (třmeny, kotouče, destičky, pakny, bubny, trubky, hadice a opravné sady), spojkové díly (lamely, přítlačné talíře, spojková ložiska a sady) a nově také díly řízení (ramena nápravy, tyčky stabilizátoru, čepy, silentbloky…). Na všechny tyto díly je přitom poskytována prodloužená tříletá záruka, kterou dodavatel garantuje vysokou prvovýrobní kvalitu všech svých výrobků.

Leták – akce Pivo k dílům NK